• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/groups/tumradder/
  • https://twitter.com/TumradDernegi
LOGOMUZ
Genel Başkandan
 Heybet ASLANOĞLU
Genel Başkan
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Tüm Radyoloji Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği

Cevizlik Mah. Hüsreviye Sok. No.7 Günay İş Hanı K.3/40 
Bakırköy/İSTANBUL

Tel - Fax:
0 (212) 530 30 23

Gsm:
Heybet ASLANOĞLU(Başkan)
0 532 292 46 27

E-Posta:
tumradder@gmail.com



RADYOLOJİ ANDI
İŞ-BECAYİŞ İLANLARI
İŞ İLANLARI
KANAL RADYOLOJİ
Forum Konuları -> RADYOLOJİ TEKNİSYENLİĞİ, MESLEKLERİN PROFESYONELLEŞMESİNİN NERESİNDE?
ege1975
09/01/2012
16:43
slm bütün radyoloji teknisyeni arkadaşlarıma .(BEN ÖZEL BİR HASTANEDE ÇALIŞIYORUM BURDA DİPLOMASIZ BİR ARKADAŞIMIZDA BİZİMLE ÇALIŞIYOR VE BURSADA BİR YERDE DİPLOMASIZ ÇALIŞANLARA BELGE VERİLECEGİNİ SÖYLEDİ BOŞUNAMI OKUDUK BİZ HAKSILIKTIR BİZE DIŞARDA BOŞ GEZEN HERKES ALSIN. BUNU YASAL GEREKCELERİ NEDİR TÜM RAD DERNEGİMİZDEN BU OLAYI ARAŞTIRMASINI İSTİYORUZ YOKSA BUN LAR KENE GİBİ ÇOGALACAKLARDIR...


sarife
17/02/2011
12:35
çok haklısın tesla ama biz daha çalışma şartlarımızı bile iyiye taşıyamadık ki mükemmel olmak biraz uzak baksana milletin umurunda değil

TESLA
17/07/2010
18:45
Degerli Meslektaslarim,

Ulkemizde radyoloji teknisyen ve tenikerligi olarak adlandirilan meslek Avrupa'da profesyonel ve cok saygin bir meslektir. Profesyonel Bachelor, master ve ilgi alaninizda ogretim gorevlisi olabilirsiniz. Bizimde bu asamayi yakalayabilmemiz icin meslegimize sahip cikalim.
Uluslararasisayginliga ulasabilmek icin hep birlikte cok calisip yeni projeler gelistirelim.

ogrenim durumu:

Professional Bachelor ( 3 yil ): Avrupa'da yillik 60 kredi olmak uzere toplam 180 kredi gerekiyor.

Academic Bachelor ( 4 yil )

Bu konuda dernek ve meslek kuruluslarimizin yaptigi onurlu calismalari ve projeleri destekleyelim.

Bilgilerinize,
Sukru Aslan


TESLA
17/07/2010
18:32
INTERAKTIF ORTAMDA MESLEKI GELISIM PROJESI

Degerli meslektaslarim,

Interaktif ortamda MEDICAL IMAGING TECHNOLOGY alaninda dijital mesleki gelisim kurslari duzenlense katilmayi dusunurmusunuz ? Bu konudaki dusuncelerinizi bizimle paylasmak istermisiniz? Projede hangi konulara agirlik verilmesini istersiniz veya hangi konu ve alanlardaki bilgi, birikim ve tecrubelerinizi diger meslektaslarimizla paylasmak istersiniz? Eger yeterli talep olur ve TUMRAD-DER baskani ve yonetim kurulunun onayi olursa bu sitede mesleki egitim ve gelisim projesi baslatabiliriz.

Saglik ve esenlikler dilerim.

Sukru Aslan
Medical Imaging Technology
Dicom1990@gmail.com

heybet
06/06/2010
09:20
Sn. Dilek OKÇU,
Yazdıklarınızdan alıntı yaparak,
''ASIL SORUM SU KI SENDIKA OLARAK SIZ BU TUR DURUMLARDA BEN VE BENIM GIBI DURUMDA CALISAN MESLEKTASLARIMA NASIL YARDIMCI OLABILIRSINIZ?'' demektesiniz.
Biz sendika değiliz. sizinde üyesi olduğunuz TÜMRAD-DER bir dernektir.
Neler yapılabilir?
1- Web sitemizi daha etkin kullanmak gerekir.
2- Dernek olarak bildiğiniz gibi bilgilerimizin körelmemesi için ve yeni teknolojiler yeni bilgilerle donatılmamız için MESLEKİ EĞİTİM SEMİNERLERİ yapılıyor. ve inş. 10 gun sonra 4. cu sunu yapacağız.
3- Bu seminerleri yılda bir kez sadece Antalya'da değilde bölgesel duzeyde meslektaşlarımızı ihtiyaç duyduğu konularda günübirlik veya iki günlük programlar yapılmalıdır. inşallah 2011 yılından itibaren bunu bölgesel bazda yapmaya çalışacağız.
4- düzenli olarak mesleki yayın (dergi, kitap) çıkarılması
başka da sizin bilginizin körelmemesi için istekli olmanız araştırmanız gerekiyor. bugun internetten ulaşamayacağınız hiç bir bilgi yok.
kolay gelsin.

dilekokcu26
05/06/2010
15:31
2000 YILI RADYOLOJI TEKNISYENIYIM.DİREKT RONTGEN,TOMGRAFI,MAMMOGARFİ,KEMIK DANSİTOMETRİ,TAŞ KIRMA CIHAZLARI KULLANABILIYORUM.1 YIL ONCE DOGUDA BIR ILCEYE ATANDIM BURADA YALNIZCA DIREK RONTGEN VAR VE BEN MESLEKI ANLAMDA ILERLEMEYI BIRAKIN HER GECEN GUN GERIYE DOGRU GIITIGIMI HISSETTIM.MEZUN OLDUGUMDAN BU YANA HEP MR OGRENMEK VE MR DE CALISMAK ISTIYORDUM FAKAT BOYLE BIR IMKANIM HIC OLMADI OZEL HASTANEDE KOSTURMAKTAN.SIMDI SIZE SORUYORUM MESLEKI ANLAMDA NASIL GELISEBILIRIM BU SARTLAR ALTINDA ?VE ASIL SORUM SU KI SENDIKA OLARAK SIZ BU TUR DURUMLARDA BEN VE BENIM GIBI DURUMDA CALISAN MESLEKTASLARIMA NASIL YARDIMCI OLABILIRSINIZ?